Webhotelli ja verkkotunnukset

Webhotelli sekä webhotelli – palvelun laajennokset ja niiden lisäpalvelut sekä Verkkotunnukset nopealla palvelulla!

Kotisivunne työstetään WordPress julkaisujärjestelmällä joka on ohjelmoitu PHP ohjelmointikielellä sekä WordPress käyttää myös yhden tietokannan jotta voit tallentaa tietosi sivuillasi ihmisten katseltavaksi. Tiedostot ovat .php päätteisiä tiedostoja jotka tarvitsevat kotisivutilan eli Webhotellin. Webhotelli on vuokrauspalvelu ja vuokraat sen meidän kautta vuodeksi yrityksellesi edullisesti alkaen 35 € + alv 24 % vuosi. Webhotelleissamme on hallintana laadukas cPanel hallinta jolla voit täysin hallinnoida omaa kotisivutilaasi, verkkotunnuksia, sähköposteja sekä DNS asetuksia tarvittaessa.

Jos tilaat kotisivut kauttamme, hintaan toki sisältyy myös sivuston julkaisu kotisivutilaan joten sinun ei välttämättä tarvitse edes koskea cPanel hallintaan mikäli et halua luoda sähköpostitilejä tai muuttaa jotain asetuksia. Mutta on kuitenkin suositeltavaa että opiskelet cPanelin käyttöä.

Lisäpalveluna Comodon SSL-sertifikaatti kotisivuille

Webhotelli - SSL-sertifikaatti Lisäpalveluna saat kauttamme myös laadukkaat Comodon SSL-sertifikaatit suojaamaan selaimen ja palvelimen välistä liikennettä niin kukaan ei pääse kaappaamaan asiakkaasi tietoja. Kun ostat SSL-sertifikaatin kauttamme niin rekisteröimme ne aina yrityksenne tai yhdistyksenne nimiin. SSL-sertifikaatti parantaa myös näkyvyyttä Google hakukoneessa koska Google suosii nykyään enemmän SSL-sertifikaatilla suojattuja kotisivuja kuin ei suosittuja. SSL-sertifikaatilla suojatut kotisivut tunnistaa osoiterivillä olevasta vihreästä lukosta ja https-etuliitteestä. Kotisivutedullisesti.fi – palvelu on suojattu myös Comodon laadukkaalla SSL-sertifikaatille jotta ostaminen verkkokaupasta olisi turvallista.

Powerhostingsolutions on virallinen .FI-välittäjä

Webhotelli - Verkkotunnukset - Verkkotunnus - Domain Kotisivutedullisesti.fi – palvelun tuottaja on myös virallinen FI-välittäjä sekä Joker.comin virallinen jälleenmyyjä joten meidän kautta saat yrityksellesi luotettavasti suomalaiset verkkotunnukset sekä niin ikään ulkomaalaiset .com, .net, .org, .info, .biz päätteiset verkkotunnukset sekä kysy myös muita erikoispäätteisiä verkkotunnuksia asiakaspalvelusta myös toimistoaikojen ulkopuolella sekä nopealla palvelulla.

Mikä on verkkotunnus?

Verkkotunnus (engl. domain) ovat kirjaimista koostuvia nimiä, joiden avulla kotisivut tunnistetaan muistettavalla tavalla. Useimmiten verkkotunnuksen nimi on yleensä yrityksesi nimi. Esimerkiksi omayrityksesi.fi. FI-verkkotunnus on luotettava suomalainen valinta jonka yritykset yleisimmin ottaen valitsevat yritykselleen verkkotunnus-päätteeksi. Monet yritykset myös varaavat ulkomaalaisista verkkotunnuksista .com ja .net päätteet rinnakkaisdomaineiksi. Lisädomainit voidaan myös liittää yrityksesi webhotelliin domain-parkkiin ohjautumaan .FI verkkotunnus-päätteeseen.

Verkkotunnus kampanja-sivustolle

Saat myös kampanja-sivustolle kauttamme edulliset verkkotunnukset nopeasti.

Tilaa nopealla palvelulla myös toimistoaikojen ulkopuolella!

Voit tilata webhotellin ja verkkotunnukset asiakaspalvelustamme sähköpostiosoitteella info@kotisivutedullisesti.fi.