Etusivu toimii mutta WordPress-kotisivujen alasivut eivät? Tämän virheen saat korjattua menemällä WordPress-hallintaasi kohtaan ’Asetukset’ ja sieltä klikkaamalla ’Osoiterakenne’ linkkiä ja päivittämällä osoiterakenteen uusiksi. Silloin WordPress luo palvelimelle uuden .htaccess tiedoston jonka jälkeen alasivusi myös toimivat.

Miten osoiterakenne päivitetään?

Jos sinulla on esimerkiksi asetus kohdassa ’Päivämäärän ja nimen mukainen’ osoiterakenne niin klikkaa ’Riisuttu’ aktiiviseksi ja sen jälkeen klikkaa ’tallenna muutokset’ linkkiä osoiterakenne sivulla.

Muutoksen jälkeen klikkaa takaisin haluamasi osoiterakenne aktiiviseksi ja klikkaa ’Tallenna muutokset’ linkkiä jonka jälkeen olet luonut onnistuneesti uuden .htaccess tiedoston kotisivutilasi juureen.

Miksi näin voi tapahtua?

Syitä voi olla monia. Tässä niistä pari vaihtoehtoa.

Voi olla että sivustosi on siivottu hakkeroinnin jäljiltä ja tällöin myös .htaccess on siivottu palveluntarjoajasi puolesta tai joku WordPress-lisäosa on sotkenut .htaccess tiedoston.