Verkkokauppa

Toimivat ja turvalliset kotisivut yrityksille nopealla palvelulla!

Kotisivupakettimme

Valitse valikosta tai alta haluamasi kotisivupaketti ja lisää tarjouspyyntöön.

Voimme myös räätälöidä teille tarvitsemanne paketin.

Basic -kotisivupaketti

Basic-kotisivut sopii hyvin pienille yrityksille tai kampanjasivustoksi koska sisältää pelkästään vain etusivun eli toimii laskeutumissivuna.

Plus -kotisivupaketti

Plus-kotisivut on suunniteltu yrityksille jotka tarvitsevat etusivun lisäksi 3 alasivua. Alasivuja voi olla: Tietoa yrityksestä, Tiedotteet ja yhteystiedot sivu.

Pro -kotisivupaketti

Pro -kotisivut on suunniteltu yrityksille jotka tarvitsevat etusivun lisäksi 6 alasivua. Alasivuja voi olla: Tietoa yrityksestä, Tiedotteet ja yhteystiedot sivu.

Enterprise -kotisivupaketti

Enterprise -kotisivut on suunniteltu yrityksille jotka tarvitsevat etusivun lisäksi 10 alasivua. Alasivuja voi olla: Tietoa yrityksestä, Tiedotteet ja yhteystiedot sivu.

k

Suunnittelu

Kotisivut suunnitellaan yrityksesi näköiseksi nykyaikaisella tekniikalla jonka avulla sivujen päivitys on helppoa sekä nopeaa ja käyttötukemme palvelee sinua sähköisesti arkisin kello 9.00 – 17.00.

Omistat kotisivusi itse

Omistat kotisivusi tuotannon jälkeen 100% itse, voit lisätä sisältöä rajattomasti sekä hallinnoida WordPressin tiedostoja tarpeittesi mukaan. WordPress on avoimeen lähdekoodiin kuuluva ohjelma.