Kotisivujen toimitusehdot

Kotisivujen toimitusehdot

Toimitusehdot ovat päivitetty järjestelmämme uusittua 19.11.2018 ja ovat voimassa toistaiseksi.
Päivitety toimitusehtomme korvaavat kaikki aikaisemmin voimassa olleet yleiset sopimusehdot.

Tilaus-toimitus-prosessin avulla toimitamme asiakkaiden tilaamat tuotteet ja palvelut sopimuksen mukaan asiakkaalle.

1. Sopimuksen synty

Sopimus syntyy kun palveluita tilataan verkkokaupastamme. Kun tarjous on hyväksytty tai soviteltu asiakkaan kanssa kirjallisesti Omat sivun -palvelun kautta.

Tilauksesta tulee kirjallisesti tilausvahvistus asiakkaan antamaan sähköpostiin.

2. Tarjouksen hyväksyminen sähköisesti

Kun asiakas on tehnyt sitovan hyväksynnän klikkaamalla linkkiä ’Hyväksy tarjous’ asiakasportaalissamme on tilaus sitova ja voimassaoleva.

3. Kotisivujen tuotantoaika
Kotisivujen tuotantoon liittyen olemme Asiakkaaseen yhteydessä asiakaspalvelustamme jonka turvaposti on asiakaspalvelu@kotisivutedullisesti.com. Tuotantoaika kotisivuilla on 2 – 2 arkipäivää siitä kunnes olemme saaneet tarvittavat lisätiedot sekä materiaalit.

4. Kotisivujen toimitus
Kotisivut toimitaan asiakkaalle sähköisesti heidän omalle palvelintilalleen jonne asikaspalvelu tarvitsee tarvittavat tunnukset ja pääsyoikeudet jotta voimme asentaa toimivan kotisivun palvelimellenne tai webhotelliin.

5. Kotisivujen omistus
Kotisivut ja materiaalit kotisivuilla omistaa asiakas 100% koska toteutamme kotisivut avoimenlähdekoodin julkaisujärjestelmällä WordPressillä.

Kotisivut ovat helposti siirrettävissä palveluntarjoajalta toiselle eikä ole riippuvainen tietystä palvelinympäristöstä. Suositeltavaa kuitenkin että palvelimella on uusin PHP versio, MysQL tietokanta sekä FTP-protokolla jolla mahdollisteaan kotisivujen siirto.

6. Julkaisun jälkeen
Kotisivut ovat 100% asiakkaan hallinnassa ja asiakas voi päivittää sivuja sen jälkeen rajoituksetta niin sivuja, artikkeleita, kuvia, liitännäisiä, vimpaimia ja muita osioita kotisivullaan.

7. WordPress-tunnusten toimitus
Toimitamme kotisivujen hallinnan tunnukset asiakkaan antamaan sähköpostiin turvallisella PDF – päätteisellä tiedostolla ja käyttäen asiakaspalvelun turvallista sähköposti-protokollaa.

8. Kotisivutedullisesti.fi-palvelun vastuu

Kotisivutedullisesti.fi-palvelu ei vastaa kotisivujen asiakkaan virheellisestä toiminnasta johtuvista virheistä tai tietoturvan päivityksen laiminlyönnistä.

Kotisivutedullisesti.fi-palvelu ei myöskään vastaa myydyn tuotteen asiakkaalle aiheuttamista välillisistä vahingoista, tai välillisistä vahingoista jotka johtuvat siitä ettei myyjä ota tilausta vastaan.

Kotisivutedullisesti.fi-palvelu ei myöskään vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä joka on Kotisivutedullisesti.fi-palvelu vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella, esimerkiksi tietoturvan laiminlyönneistä johtunutta kotisivujen hakkerointia.

9. Laskutus
Laskutamme palvelut 7 päivän netolla kun työ on valmis ja kotisivut ovat hyväksytty asiakkaan puolelta ja siirretty julkaisuun.

10. Lisätyöt julkaisun jälkeen
Lisätyöt ja päivitykset teemme sopimuksen mukaan tuntityöllä joka kerrotaan tarjouksessa. Toimeksiannot tulee lähettää kirjallisesti asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@kotisivutedullisesti.com.

11. Erimielisyydet

Mahdolliset erimielisyyden kaupan osapuolten välillä ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Tarvittaessa erimielisyyksiin sovelletaan voimassa olevia Suomen lakeja ja asetuksia.

Powerhostingsolutionsilla on oikeus muuttaa näitä toimitusehtoja koska tahansa.