Palvelumme

Kotisivutedullisesti.fi:n palveluita on mm. Webhotellit, Verkkotunnukset, Domainparkit, Backup-tukipalvelu, WordPress tukipalvelu ja verkkosivujen tietoturvapalvelut! Tsekkaa edulliset palvelumme täältä!

Kotisivupalvelut edullisesti

Kotisivupalvelut

Kotisivupalvelut edullisesti – Löydät pikalinkit palveluihimme tältä sivulta

Webhotellit edullisesti

Tarjoamme laadukkaita ja edullisia yritystason webhotelleja SSD-levyllä, verkkotunnuksia ja sähköpostipalveluja, kotimaisella asiakaspalvelulla.

Lue lisää...

Verkkotunnukset edullisesti

Tarjoamme edulliset .fi ja ulkomaalaiset verkkotunnukset henkilökohtaisella palvelulla, saat verkkotunnuksiin myös nimipalvelimet.

Lue lisää ja katso hinnastomme

Domainparkki

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen kauttamme tai siirtää verkkotunnuksen meille säilöön jos et juuri verkkotunnuksellesi keksi käyttöä.
Domainparkki 30 € + alv 24 % vuosi.

Lue lisää...

Backup-tukipalvelu

Backup-tukipalvelu Onko sinulla ja palveluntarjoajallasi menneet sukset ristiin tai oma palveluntarjoajasi vain ei viitsi vastata viesteihisi?

Lue lisää..

Verkkosivujen tukipalvelu

Onko sivustollasi PHP virheilmoitus ja et tiedä mitä tehdä asialle vai omat sivut verkkosivut alhaalla? Verkkosivujen tukipalvelu auttaa. Lähetä tukipyyntö asiakaspalveluumme ja kerro tarkemmin yksityiskohtaisesti ongelmastasi.

Lue lisää...

Mikä on google analytics?

Google Analytics on yritystason analysointi ohjelma verkkosivuilla vierailevista kävijöistä. Voit mitata myyntiä ja tuloksia ja saada tuoreita tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoasi sekä miten kävijät saapuvat verkkosivustollesi ja miten saat heidät palaamaan takaisin.

Lue lisää Google analyticsin verkkosivuilta

Verkkosivujen tietoturva

WordPress verkkosivujen tietoturva kannattaa pitää ajan tasalla. WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto jolla verkkosivustoja tehdään ja suositut julkaisujärjestelmät ovat yleensä helppoja hakkerointi kohteita hakkereille mikäli tietoturva ei ole ajan tasalla.

Lue lisää...

Webhotellimme ovat yhteensopivia G Suiten kanssa

G Suite on sovelluspaketti jolla saat parhaat tulokset. Sovelluspaketti sisältää Gmail, (Voit käyttää omaa yrityksesi sähköpostia esimerkiksi: etunimi.sukunimi@example.com gmail.comin kautta), Docs, Drive ja kalenterin yrityskäyttöön. Voit kysyä asennusapua asiakaspalvelusta.

Lue lisää G Suite:n verkkosivuilta

Viimeisimmät tiedotteet

Tarjous – Responsiiviset KOTISIVUT edullisesti

Tarjous – Responsiiviset KOTISIVUT edullisesti

Responsiiviset KOTISIVUT 500 € + alv 24% Tarjous sisältää etusivun lisäksi 1-4 alasivua. Kotisivut avaimet käteen -toteutuksella. Kuvat, tekstit ja logo asiakkaalta. Webhotellin tilaajalle kaupanpäälle Comodon SSL Ilman Wildcard:ia. (Arvo 87,50 € + alv 24% vuosi)...

lue lisää
WordPress 4.8.1 tietoturvapäivitys

WordPress 4.8.1 tietoturvapäivitys

WordPress 4.8.1 tietoturvapäivitys - Wordpress versio 4.8 ladattiin yli 13 miljoonaa kertaa julkaisun jälkeen. Nyt siihen on tullut tietoturvapäivitys ja uusin WordPress versio on 4.8.1. WordPress 4.8.1 julkaisu sisältää 29 tietoturvapäivitystä ja parannuksia...

lue lisää