Palvelumme yrityksille

Tarjoamme kaikki tarvittavat kotisivujen ylläpitoa varten kuten: Webhotellit, verkkotunnukset, SSL-sertifikaatit sivuille jotta sivua voi käyttää HTTPS -etuliittenä, Verkkosivujen tietoturva, Nopea asiakaspalvelu ja osaava sellainen.

Edulliset ja turvalliset kotisivut yritykselle

Edulliset, turvalliset ja toimivat kotisivut yritykselle nopealla ja toimivalla palvelulla. Vastaamme viesteihin lähes tunnissa joka päivä.

Kaikki palvelumme

Tarjoamme kaikki palvelut yrityksenne verkkosivujen ylläpitoa varten. Tarjoamme oikeat työkalut ja alustat joilla toimia. Olemme tehneet tätä yli 16 vuotta.

Webhotellit

Yritystason webhotellit edullisesti kauttamme ja nopeasti sekä myös toimistoaikojen ulkopuolella. Webhotellit ovat laajennattavissa tarpeidenne mukaan.

Verkkotunnukset

Verkkotunnukset kauttamme edullisesti. Powerhostingsolutions on virallinen .FI välittäjä sekä virallinen joker.com:in jälleenmyyjä.

Jatkuva yhteistyö

Pyrimme siihen että teemme jatkuvaa yhteistyötä asiakkaamme kanssa eli emme jätä asiakasta pulaan kun lasku on maksettu.

Julkaisujärjestelmä

WordPress julkaisujärjestelmän avulla voitte päivittää sivustoanne itse mistä ja milloin tahansa. Omistatte sivun 100% itse kun olette maksaneet laskun.

N

SSL-sertifikaatit

Tarjoamme laadukkaita Comodon SSL-sertifikaatteja jotka rekisteröidään yrityksenne tai yhteisönne nimiin. Tulemme lisäämään tuotteet jonkin ajan kuluessa verkkokauppaame.

Verkkokaupat

Työstämme niin ikään edullisia verkkokauppoja WordPressin WooCommercella tehtynä. Saat verkkokauppaan myös maksupainikkeet kauttamme.

Google analytics asennus

Asenamme puolestanne edullisesti Google analytics yritys tason analysointi ohjelman jonka avulla saatte kävijä raportit sähköpostiinne kerran viikossa. Kysy asiakaspalvelusta tarjousta.

Laadukkaat lisäosat

Käytämme laadukkaita ja teemoja joihin meillä on lisenssit. Teema: Divi. Lisäosat: Gravity Forms sekä monia muita.

Yhteydenottolomakkeet

Työstämme laadukkaita yhteydenottolomakkeita sekä tarjouspyyntölomakkeita jokaisella sivulle. Lomake tallentaa viestit myös WordPressin tietokantaan joten ne ovat luettavissa helposti WordPress hallinnastakin mikäli sähköposti ei satu toimimaan.

Yritystason Google analytics

Lisämaksusta asennamme verkkosivuillenne yritystason Google analytics ohjelman jonka avulla voi analysoida sivun vierailijoita.

Kiinnostuitko?