Backup-tukipalvelu

Backup-tukipalveluBackup-tukipalvelu. Onko sinulla ja palveluntarjoajallasi menneet sukset ristiin tai oma palveluntarjoajasi vain ei viitsi vastata viesteihisi? Tukipalvelumme vastaa ja nopeasti! Kokeile vaikka. Ota yhteyttä sivuilla olevalla lomakkeella.

Kokenut asiantuntijatiimi auttaa sinua!

Tukipalvelu vastaa mikäli palveluntarjoajasi ei vastaa vikaviesteihin tai auta sinua missä kuuluisi. Palvelun avulla verkkosivujen ongelmat ja virhetilanteet ratkeavat. Vastaamme palveluntarjoajan puolestasi jos palveluntarjoajasi on esimerkiksi ruuhkautunut.

Yritä kertoa mahdollisimman yksiselitteisesti minkä yrityksen, mitä palvelua ongelma koskee ja miten se ilmenee.

Neuvomme myös mielellämme verkkosivujen hoidosta ja miten WordPress verkkosivut toimivat ja pysyvät hallinnassa myös jatkossa. Ota yhteyttä sivulla olevalla yhteydenottolomakkeella. Vastaamme viesteihin viimeistään kuuden tunnin sisällä.

Lue myös: WordPress verkkosivujen tietoturva kannattaa pitää ajan tasalla. WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto jolla verkkosivustoja tehdään ja suositut julkaisujärjestelmät ovat yleensä helppoja hakkerointi kohteita hakkereille mikäli tietoturva ei ole ajan tasalla. WordPress on webin suosituin julkaisujärjestelmä. Järjestelmällisesti hoidettu tietoturva takaa, että verkkosivut ovat teknisesti ajan tasalla. Tietoturvan ajan tasalla pitäminen minimoi riskiä tulla hakkeroiduksi.
Lue lisää…

Www-palvelin on yhteensopiva mm näille ohjelmille tai sovelluksille

[logoshowcase]

Ota yhteyttä

Uusin tiedote

Verkkovika konesalissa [ratkaistu]

Konesalissa havaittu eilen 16.8.2017 kello 18.55 verkkovika joka on onnistuttu korjaamaan 17.8.2017 kello 1.30. Pahoittelemme tapahtuneesta mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

Tarjous – Responsiiviset KOTISIVUT edullisesti

Responsiiviset KOTISIVUT 500 € + alv 24% Tarjous sisältää etusivun lisäksi 1-4 alasivua. Kotisivut avaimet käteen -toteutuksella. Kuvat, tekstit ja logo asiakkaalta. Webhotellin tilaajalle kaupanpäälle Comodon SSL Ilman Wildcard:ia. (Arvo 87,50 € + alv 24% vuosi)...