Tervetuloa ostoksille!

Tilaa kotisivut helposti ja nopeasti!

Valitse tarvitsemasi paketti tästä

Mikäli et löydä tarvitsemaasi pakettia valikoistamme niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@kotisivutedullisesti.fi tai sivuilla olevan chatin kautta.

Kotisivut edullisesti

Kotisivut edullisesti – palvelu tarjoaa kaiken mitä tarvitset kotisivuillesi!

Verkkokaupastamme voit ostaa kotisivu-paketteja tarpeittesi mukaan. Mikäli et löydä yrityksellesi sopivaa kotisivu-pakettia niin voit myös lähettää tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeella.

Sosiaalinen media

Työstämme myös tarvittaessa sosiaalisen median sivut: Facebook, Twitter, LinkedIn. Muistathan että pelkät sosiaalisen median sivut eivät riitä yrityksesi näkyvyyteen. Kotisivut varmistavat yrityksesi näkyvyyden. Mikäli yritys ei löydy internetistä silloin saattaa myös asiakkuudet mennä ohi.

Tarjoamme myös webhotellit, verkkotunnukset ja niiden lisäpalvelut tarvittaessa. Mikäli tarvitset hostingia kotisivuillesi ja ammattimaista ylläpitoa muista kysyä tilauslomakkeen ’Lisätietoja’ kohdassa tai voit laittaa tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeella. asiakaspalveluumme.

Miksi yritys tarvitsee kotisivut?

Yritys tarvitsee kotisivut ollakseen olemassa, ilman kotisivuja yritys ei löydy internetistä.

Pelkät Facebook ja Twitter sivut eivät riitä yrityksen löytymiseen eri hakukoneissa kuten Google ja Yahoo.

Miksi näin? Voit menettää kauppaa!

Yrityksiä etsitään Googlen hakukoneessa ja Yahoon hakukoneessa. Pelkät sosiaalisen median sivut eivät paranna näkyvyyttä hakukoneissa. Eikä sosiaalinen media (Facebook ja twitter) ole Internet vaan se on yksi osa internetissä olevia palveluita joita mm. on Googlen hakukone ja Yahoo.

Toimivat ja nykyaikaiset kotisivut löytyvät paremmin internetistä kuin sosiaalisen median sivut vaikka olisit eri mieltä asiasta.

Kotisivut optimoidaan löytymään internetin hakukoneista, sosiaalisen median sivuja taas ei optimoida.

Nykypäivänä yritys tarvitsee sähköpostilaatikoita, verkkotunnuksia, palvelimia pysyäkseen ajassa ja palvellakseen asiakkaitaan paremmin ja nopeammin. Useimmiten jos yritys ei löydy internetistä, saattaa sinulta mennä myyntiä ohitse! Kotisivuilla on hyvä olla laadukkaat yhteydenottolomakkeet selkeästi esillä taikka linkki niihin.

Webhotelli ja verkkotunnukset

Webhotelli sekä webhotelli – palvelun laajennokset ja niiden lisäpalvelut sekä Verkkotunnukset nopealla palvelulla!

Kotisivunne työstetään WordPress julkaisujärjestelmällä joka on ohjelmoitu PHP ohjelmointikielellä sekä WordPress käyttää myös yhden tietokannan jotta voit tallentaa tietosi sivuillasi ihmisten katseltavaksi. Tiedostot ovat .php päätteisiä tiedostoja jotka tarvitsevat kotisivutilan eli Webhotellin. Webhotelli on vuokrauspalvelu ja vuokraat sen meidän kautta vuodeksi yrityksellesi edullisesti alkaen 35 € + alv 24 % vuosi. Webhotelleissamme on hallintana laadukas cPanel hallinta jolla voit täysin hallinnoida omaa kotisivutilaasi, verkkotunnuksia, sähköposteja sekä DNS asetuksia tarvittaessa.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Kaipaatko lisätietoja?