Kotisivut

kotisivut ja niiden lisäpalvelut

Tarjoamme kotisivut ja niiden lisäpalvelut yli 10 vuoden kokemuksella.

Kokemuksemme ansiosta kotisivujen tuotanto aika on 2-5 arkipäivää siitä kun kotisivujen materiaalit (tekstit, kuvat ja logo) on lähetetty asiakaspalveluumme.

Tilaus-toimitus-prosessi käy kätevästi ja turvallisesti kotisivujemme kautta.

Kotisivumme käyttävät laadukasta HTTPS-protokollaa joka on rekisteröity Comodolla. HTTPS-protokollaa tulee käyttää verkkosivuilla silloin kun Asiakkaan tietoja käsitellään kotisivuilla tilauksen tai maksamisen yhteydessä tai verkkosivuilla. Nykyään siis HTTPS-protokollaa voidaan suositella myös pienille sivuille jossa on yhteydenottolomake koska SSL-sertifikaatti suojaa palvelimen ja selaimen välisen liikkeen joten kukaan ulkopuolinen taho ei voi kaapata tietojasi kun täytät yhteydenottolomaketta. Useimmiten yhteydenottolomakkeet ovat kolmannenosapuolen tekemiä ja niistäkään ei ole aina takuuta että ovat turvallisia käyttää. Käytämme kotisivuillamme ainoastaan turvallisia yhteydenottolomake -lisäosia.

Digitaalinen verkkokauppa

Tilaus-toimitus-prosessi etenee siten että Asiakas lisää verkkokaupastamme palveluita tarjouspyyntöön kätevästi linkkiä klikkaamalla. Kun palvelut ovat lisätty tarjouspyyntöön niin sen jälkeen tutustu tarjouspyyntöön vielä ennen sen lähettämistä klikkaamalla linkkiä ’selaa tarjouspyyntöä’. Voit muokata tarjouspyyntöä ennen sen lähettämistä. Tarjouspyyntölomakkeessa on toiminallisuuksia esimerkiksi palveluiden määrän lisäys, poisto tai palvelun lisäys mahdollisuus ennen tarjouspyynnön lähettämistä.

Tilaus kirjallisesti ja tarjouksen hyväksyminen kirjallisesti

Kaikki tapahtuu kirjallisesti ja menee oikein kirjanpidollisesti. Saat myös sähköpostiisi vahvistuksen jokaisesta toiminnosta kotisivuillamme.

Omat sivu -palvelu palvelee sinua vuorokauden ympäri

Vastaamme tarjouspyyntöön tarjouksella ja näet tarjouksen Omat Sivut -palvelusta. Saat tunnukset omat sivut -palveluun kun käyttäjätunnuksesi on aktivoitu asiakaspalvelun toimesta. Käyttäjätunnuksen rekisteröinti tulee vireille heti kun olet lähettänyt tarjouspyynnön asiakaspalveluun ja saat siitä myös vahvistus viestin antamaasi sähköpostiin kun käyttäjätunnuksen aktivointi on vireillä ja aktivoitu.

Saat tunnukset sähköpostiin turvallisesti suojattua protokollaa käyttäen. Asiakaspalvelumme sähköposti osoite asiakaspalvelu@kotisivutedullisesti.com käyttää nykyaikaista ja turvallista turvasähköposti tekniikkaa.

Osa digitaalisista palveluista ovat vuosilaskutuksella

Osa palveluistamme ovat erilaisilla laskutusjaksoilla kuten webhotelli, verkkotunnukset sekä SSL-sertifikaatit. Palvelut laskutetaan kerran vuodessa (12 kk laskutusjaksolla). Palvelut ovat irtisanottavissa kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kuukautta ennen laskutuskauden päättymistä. Lasku palveluista lähetetään 14 päivää ennen kuin palvelut vanhenevat eli etukäteen ja palvelut tuotetaan Asiakkaalle kunnes lasku on maksettu ja suoritus näkyy yrityksemme tilillä.