Domain-parkki

Säilö verkkotunnuksesi myöhempää käyttöä varten

Domain-parkki – Nimipalvelimet verkkotunnuksellesi – Verkkotunnuksen ohjaus

Voit rekisteröidä kauttamme niin monta verkkotunnusta kuin haluat. Jos et tarvitse jotain verkkotunnustasi juuri nyt, voit säilöä sen domain-parkkiimme. Tarjoamme siihen nimipalvelimet, jotka verkkotunnus vaatii rekisteröimisen yhteydessä.

Domain-parkin hallinnointi

Asiakaspalvelumme kautta voidaan tehdä domain-parkin DNS-hallintaa, esimerkiksi sähköpostipalvelimen (MX-tietueen) muuttaminen yhteensopivaksi G Suiten kanssa. Voit myös määritellä A-tietueita, CNAME-tietueita tai muita mahdollisia asetuksia asiakspalvelumme kautta. Jos verkkosivusi sijaitsee Wix.Comissa tai vastaavassa, voit ohjata liikenteen sen palvelimelle.

Meihin luottavat jo sadat asiakkaat, mikset sinäkin? Ota yhteys osaavaan asiakaspalveluun myös toimistoaikojen ulkopuolella: info@powerhostingsolutions.com.

Domain-parkin hinta: 30 € + alv 24 % / vuosi (koskee vain .fi, .com, .net, .org,, .info, .eu tai .biz-päätteitä.)

Nimipalveluiden muutos
Kysy nimipalveluiden muuttamisesta asiakaspalvelustamme.

Nimipalveluiden muutos lisäpalveluhinnaston mukaan.

Sitoutuminen domain-parkkiin
Et sitoudu mihinkään, eli voit milloin tahansa siirtää verkkotunnuksen haluamaasi paikkaan.

Domain-parkki ei sisällä kotisivutilaa.

Omat nimipalvelimet
Voit halutessasi myös itse rekisteröidä verkkotunnuksen ja laittaa siihen Powerhostingsolutionsin nimipalvelimet. Domainin täytyy kuitenkin olla tiedossamme ja domain-parkki luotuna, jotta nimipalvelimet toimivat.

Powerhostingsolutionsin nimipalvelimet:

ns1.powerhostingsolutions.net
ns2.powerhostingsolutions.net
ns3.powerhostingsolutions.net
ns4.powerhostingsolutions.net

Webhotellien domain-parkit

Kaikkiin webhotelli-paketteihimme sisältyy domain-parkkeja rajoitetusti:

Webhotelli 1: 2 kpl
Webhotelli 2: 5 kpl
Webhotelli 3: 10 kpl
Webhotelli 4: 35 kpl

Voit rekisteröidä domainit itse tai kauttamme verkkotunnushinnaston mukaisesti.

Älä käytä turhaan aikaasi hankkimalla omia nimipalvelimia ilmaisesta palvelusta. Meillä on tarjota ne heti sinulle käyttöösi. Säästät aikaa ja rahaa ja saat ammattitukea ympäri vuorokauden.

Tilaa domain-parkki tilauslomakkeella verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme info@kotisivutedullisesti.fi. Sähköinen asiakaspalvelu palvelee ympäri vuorokauden. Vastaus vähintään kuudessa tunnissa, yleensä minuuteissa.

Ota yhteyttä

Älä käytä turhaan aikaasi hankkimalla omia nimipalvelimia ilmaisesta palvelusta. Meillä on tarjota ne heti sinulle käyttöösi. Säästät aikaa ja rahaa ja saat ammattitukea ympäri vuorokauden.

Tilaa domain-parkki asiakaspalvelustamme kotisivutedullisesti.fi. Sähköinen asiakaspalvelu palvelee ympärivuorokauden. Vastaus vähintään kuudessa tunnissa, yleensä minuuteissa.