Kotisivut

Kotisivujen yleiset ominaisuudet

Omistat sivut itse

Omistat kotisivut itse 100%, etkä ole riippuvainen tietystä palvelimesta. Kotisivut ovat helposti siirrettävissä palveluntarjoajalta toiselle.

Nykyaikaista tekniikkaa

Kotisivut toteutetaan ainoastaan nykyaikaisella tekniikalla ja turvallisilla työkaluilla joita on helppo ja nopea käyttää myös aloittelijan.

k

Itsepäivitettävät

Kotisivut on helppo itsepäivittää

Responsiiviset

Kotisivut ovat responsiiviset eli toimivat kaikilla laitteilla

M

Ei ohjelmointia

Kotisivujen muokkauksessa ja päivitettämisessä ei tarvitse osata ohjelmointia eikä tarvitse tehdä turhia kikkailuja. Päivittäminen on nopeaa.

Hakukoneystävälliset linkit

Kotisivuissa käytetään aina hakukoneyställisiä ja ne ovat helppo muistaa. Linkit ovat muodossa: www.omasivustosi.fi/tietoa/.

U

SEO-työkalu

SEO-työkalu auttaa sinua parantamaan kotisivujen SEO-optimointia tekstiesi suhteen sekä näyttää mallin miltä kotisivusi näkyy hakutuloksissa.

Tukee RSS-syötteitä

Kotisivut tukee RSS-syötteitä. RSS-syötteellä jaetaan tietoa eteenpäin omilta kotisivuilta. RSS-syötteet voidaan tilata mm. sähköpostiin.

k

Sisällön lisäys

Sisältöä voit lisätä rajattomasti niin palvelimesi sen salliessa. Sivuja, artikkeleiden, vimpaiden, lisäosien lisäämistä ei ole millään tapaa rajoitettu.

Salasanalla suojatut alueet

Voit salata haluamasi sivun tai artikkelin esimerkiksi ennen sen julkaisua jos haluat tallentaa sen ja jatkaa myöhemmin artikkelin päivitystä.

Google Mapsin kartta

Mikäli yrityksellänne on kivijalkaliike, auttaa kartta Google maps sivuillanne asiakkaita löytämään liikkeen helposti.

Sosiaalisen median jakopainikkeet

Sosiaalisen median jakopainikkeet esimerkiksi Twitter ja facebook.

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake jolla asiakkaat voivat lähettää sinulle sähköpostia.

U

Asiakastuki arkisin 9-17

Asiakaspalvelumme palvelee sinua kotisivuihin liittyvissä asioissa ja tarkoituksemme ei ole julkaisun jälkeen jättää sinua pulaan kotisivujen päivityksissä.