Palvelut

Kotisivut

Helpot ja itsepäivitettävät kotisivut nopealla palvelulla. Kotisivut toimivat kaikilla laitteilla ja ovat yrityksesi näköiset. Tarvitsemme sinulta vain tekstit ja kuvat sekä muut materiaalit.

Woocommerce-verkkokaupat

Woocommerce-verkkokaupat jotka ovat helppä itsepäivittää ja tuotteiden lisäys on nopeaa ja vaivatonta. Verkkokauppaan on saatavilla myös kaikki suomalaisten maksupainikkeet.

Kampanjasivut

Selkeät kampanjasivut nostavat tuotteesi näkyvyyttä ja lisäävät kyselyitä sekä myyntiä. Kampanjasivut ovat itsepäivitettävät ja responsiiviset eli toimivat kaikilla laitteilla.

Kotisivujen ylläpito

Mikäli aikasi ei riitä ylläpitämään omia kotisivujasi, jätä se meidän huoleksemme, päivitämme tarvittavat materiaalit sivuille ajallaan.

Verkkotunnukset

Suomalaisen .fi verkkotunnuksen rekisteröinti nopealla palvelulla. Olemme virallinen viestintäviraston välittäjä.
Lisäksi saat kauttamme myös ulkomaaalaiset verkkotunnukset joker.com palvelun kautta.

Virtuaalipalvelimet

Virtuaalipalvelimet toimivat pilvi-teknologialla ja voit hallita niitä kuin omaa palvelinta. Voit asentaa ja konfikuroida haluamasi ohjelmistot ja optimoida niinkuin haluat.

Verkkotunnusten siirto

Voit siirtää palveluumme helposti olemassa olevan verkkotunnuksen taikka teemme sen puolestanne edullisesti. Kaikkiin verkkotunnuksiin varataan vuosilisäaikaa siirtoprosessin yhteydessä.

Webhotellit

Webhotelleja on monenlaisia, perus webhotellit jaetulla palvelimella, webhotellit jotka toimivat pilvi-teknogialla tai juuri WordPressille suunnattu webhotelli joka sisältää 10 Gt SSD-levykiintiön ja esiasennetun WordPressin.

Onko kotisivu hakkeroitu?

Korjaamme ja palautamme sivut toimintakuntoon edullisella ja nopealla palvelulla sekä teemme kotisivuista vielä turvallisemmat käyttää.

SSL-sertifikaatit

Suojaa kotisivusi SSL-sertifikaatilla. SSL-sertifikaatilla suojataan palvelimen ja selaimen välinen liikenne ja https-etuliite tuo kotisivujesi käyttäjälle lisää turvallisuutta.

Google G Suite

Palvelilemme sekä webhotellit ovat yhteensopivia Google G Suiten kanssa. Saat yritystason ja ohjelmistot käyttöösi edullisella kuukausimaksulla.

Microsoft Office 365

Palvelilemme ja webhotellit ovat yhteensopivat Microsoft Officen kautta. Säilytä postisi aina samassa paikassa ja ne kulkevat kätevästi mukana missä ja milloin tahansa.

WHMCS-ohjelmiston palvelut

Voit tilata kauttamme WHMCS-ohjelmiston lisenssin sekä asennuspalvelun edullisesti. Olemme työskennelleet WHMCS-ohjelmiston parissa useita vuosia.

Google Analyticsin asennus

Asennamme Google analyticsin WordPressiisi nopealla palvelulla ja näet sen jälkeen tilastot suoraan WordPress-hallinnastasi sekä saat viikottaiset kävijäraportit haluaamasi sähköpostiosoitteesen.

Lähetä tarjouspyyntö myyntiin tai kysy lisätietoja asiakaspalvelusta.