Tietoa kotisivuista

Kotisivut

Tietoa kotisivupaketeista Palvelemme kaikissa kotisivuihin liittyvissä asioissa ympäri suomen. Edullisen ja nopean etäpalvelun avulla voimme tarjota kotisivuja kilpailukykyiseen hintaan.

Prosessi alkaa kun otat meihin yhteyttä asiointipalvelun kautta taikka tarjouspyynnöllä. Käymme tarjouspyyntösi huolella lävitse ja otamme tarvittaessa yhteyttä mikäli tarvitsemme lisätietoja.

Suunnittelemme yrityksesi näköiset ja toimivat kotisivut. Kotisivuissa on ajateltu visualisuus ja rakennamme kotisivut yrityksesi tai yhdistyksenne näköiseksi värimaailmaa myöten.

Palvelumme on nopea, henkilökohtainen ja joustava. Palvelumme on saatavilla kuukausimaksulla tai ilman, riippuen tarpeistasi. Palvelupakettimme on suunniteltu alustavasti yrityksille joilla ei ole kotisivuja laisinkaan ja sisältävät kaikki mahdolliset kotisivuihin liittyvät kuten kotisivut, kotisivutilan, verkkotunnuksen, SSL sertifikaatin sekä ylläpidon.

Mikäli haluat uusia vanhat olemassa olevat sivut niin lähetä siinä tapauksessa meille tarjouspyyntö niin suunnittelemme teille tarpeittenne mukaiset kotisivut.

Kotisivut ovat aina itsepäivitettävät sekä toimivat kaikilla laitteilla, sivuihin on mahdollista myös saada kielivalikot sekä muita toimintoja.

Lähetä tarjouspyyntö myyntiin tai kysy lisätietoja asiakaspalvelusta.