Tietoa kotisivuista

Kotisivut

Kotisivut ovat markkinapaikkasi internetissä, jollet löydy netistä niin sinulta menee kauppaa ohitse. Joten jokaisella yrityksellä tulisi olla näyttävät ja nykyaikaiset sekä toimivat kotisivut. Kotisivuilla tulee olla selkeästi ilmaistu yrityksen palvelut ja tuotteet sekä vähintään yksi yhteydenottolomake josta ohjautuu viestit sähköpostiisi ja jäävät tietokantaan.

Valmiiksi suunnittellut kotisivupaketit

Kotisivupakettimme on suunniteltu kaikenkokoisille yrityksille, työstämme kotisivut etänä siksi kotisivujen hinnat ovat niin edullisia. Toteutamme kotisivut tietysti yrityksenne tai yhdistyksenne näköiseksi sekä yrityksen värimaailmaa unohtamatta.

Kotisivut työstetään WordPressillä ja laadukkaalla Divi-teemalla jossa on ajateltu ulkoasu puolestanne. Kotisivujen toimitusaika on 2-5 arkipäivää riippuen työnmäärästä.
Kotisivuihin kuuluu yksi korjauskierros.

Osta ja maksa kotisivut heti asiointipalvelussa

Kotisivut voi ostaa suoraan asiointipalvelustamme taikka voit tehdä tarjouspyynnön asiakaspalveluun mikäli sinulle sopivaa kotisivupakettia ei löydy.

Kotisivuihin sisältyy myös Webhotelli joka on räätälöity WordPressille, sen takia webhotelliin ei sisälly sähköpostit koska haluamme antaa kaikki resurssit WordPressille jotta sen käyttö on nopeaa ja sujuvaa, saat myös .FI verkkotunnuksen vuodeksi sekä laadukkaan SSL-sertifikaatin joka rekisteröidään yhdistyksesi tai yrityksenne nimiin.

Tarjoamme myös tietoturva-palvelut WordPressiin jotta WordPress pysyy ajantasalla ja turvallisena asiakkaallesi.

Kotisivut voi irtisanoa vaikka heti ensimmäisen maksuerän jälkeen.

Irtisanominen tulee tehdä sähköpostitse eli kirjallisesti asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen: asiakaspalvelu@kotisivutedullisesti.com.

Verkkokauppa

Verkkokauppa suunnitellaan WordPressin Divi-teemalla ja tehdään yrityksenne näköiseksi.
Asiakas tilaa maksupainikkeet esimerkiksi Paytraililta ja lähettää tarvittavat lisäosat asiakaspalveluumme. Verkkokauppojan tuotantoaika on n. 5-14 päivää.

Materiaalin lähetys

Materiaalit eli tekstit ja kuvat tulee lähettää asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@kotisivutedullisesti.com, niin ikään myös maksulliset lisäosat jos niitä tarvitaan, pyrimme kuitenkin rakentaan kevyitä ja toimivia WordPress-kotisivuja ilman turhia ja raskaita lisäosia.

Palveluiden sulkeminen

Palvelut suljetaan mikäli laskuja ei makseta ajoissa eräpäivään mennessä ja palvelut laskutetaan etukäteen ja voit ne maksaa turvallisesti asiointipalvelussamme tai suoraan laskulla. Laskutamme palvelut 7 päivän netolla, jos eräpäivän jälkeen ei ole kuulunut kuuteen päivään suoritusta tilillemme niin suljemme webhotellin. Palveluiden uudelleen avaus maksaa hinnastomme mukaisesti.